WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen MAZDA

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Solide aluminium draagarmen

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Het auto kenteken geeft niet altijd de juiste arm weer.

Achterste draagarm controleren

De complete arm vervangen is vaak goedkoper. Stuurdelen zijn ook stuurkogels een axiaalkogels. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Hoe bestel ik dan de juiste ? Wij controleren altijd via uw chassisnummer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Kosten voor montage zijn meestal ronde de 60 euro per kant. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. De bevestigingsbouten kunnen ook slijten.