WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen LEXUS

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Solide aluminium draagarmen

Goede conditie van de stuurdelen geeft een strak sturende auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Draagarm noemt men ook wel reactiearm .

Draagarmen bestellen voor uw auto

Kosten voor montage zijn meestal ronde de 60 euro per kant. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. In Europa geproduceerd is ok. Een stabilisatorstang zit ook aan het chassis en draagarm.

Achterste draagarm controleren

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.