WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen LANCIA

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm controleren

Elke LANCIA heeft een eigen VIN-nummer. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Draagarmrubbers worden in de arm geperst.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Een auto die naar links of rechts trekt wordt afgekeurd bij de apk keur. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. In Europa geproduceerd is ok. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

Solide aluminium draagarmen

De fuseekogel heeft een conisch gedeelte. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.