WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen LADA

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw LADA

Keurmerken zijn afgegeven aan Europesche fabrikanten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Vervangen van de bussen in de auto is noodzakelijk. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Solide aluminium draagarmen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Chassis onderdelen slijten hard. Materialen zijn vaak gietstaal of aluminium.

Achterste draagarm controleren

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Een autowiel moet links en rechts kunnen bewegen.