WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen KIA

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw KIA

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Wanneer is een draagarm juist voor mijn auto? Te Goedkope auto onderdelen zijn vaak niet gekeurd.

Achterste draagarm controleren

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Losse fuseekogels monteren loont vaak niet. Het assortiment heeft meer dan 8000 artikelnummers. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

Solide aluminium draagarmen

In Europa geproduceerd is ok. Keurmerken zijn afgegeven aan Europesche fabrikanten. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Slijtage aan fuseekogel en draagarmrubber zijn hevig door dit bewegen en scharnieren, ook het weer speelt hier een rol in denk aan vorst en pekel deze tasten de rubbers aan.