WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen JAGUAR

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Solide aluminium draagarmen

Apk keuren van de auto is voor uw veiligheid. Een draagarm op de auto zorgt voor de juiste wegligging. Al deze onderdelen voor uw uw auto zorgen ervoor dat uw auto een stabiele wegligging heeft en dus goed stuurt. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

Draagarmen bestellen voor uw JAGUAR

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De bevestigingsbouten kunnen ook slijten. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Rubber zorgt voor flexibiliteit.

Achterste draagarm controleren

Losse fuseekogels monteren loont vaak niet. De fuseekogel heeft een conisch gedeelte. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het chassis moet aan het wiel verbonden worden. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.