WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen IVECO

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw IVECO

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bonkend geluid bij de voor wielen betekend ,nieuw monteren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Solide aluminium draagarmen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een auto die naar links of rechts trekt wordt afgekeurd bij de apk keur. De arm maakt deel uit van het fuseelichaam. Kosten voor montage zijn meestal ronde de 60 euro per kant. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Achterste draagarm controleren

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De bevestigingsbouten kunnen ook slijten. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Afgebroken reactiearmen komen zelden voor. Draagarm noemt men ook wel reactiearm .