WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen ISUZU

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm controleren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ISUZU, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het assortiment heeft meer dan 8000 artikelnummers. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Draagarm noemt men ook wel reactiearm .

Draagarmen bestellen voor uw auto

Vervang tijdig de onderdelen van uw auto. Fuseekogels worden vaak geperst. Soms wordt een fuseekogel geschroefd. Stuurdelen kopen met minimaal 60% korting. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Solide aluminium draagarmen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De arm maakt deel uit van het fuseelichaam. Chassis onderdelen slijten hard. Bij de APK-keuring van uw uw auto komt de slijtage van draagarmen en stuurdelen snel aan het licht.