WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen INFINITI

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm controleren

Vaak denkt men dan aan kromme remschijven, terwijl het probleem uit de draagarmrubbers of te veel speling van een fuseekogel komt Een defecte draagarm of fuseekogel kan er tevens voor zorgen dat u een licht trillend stuur krijgt tijdens het remmen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw INFINITI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Solide aluminium draagarmen

Schroefdraad kan kapot gedraaid worden met demonteren. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.