WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen HYUNDAI

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Solide aluminium draagarmen

ABS is een A-merk voor auto onderdelen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HYUNDAI. Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Achterste draagarm controleren

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe rubberdelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Gebroken spiraalveer is een apk punt. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Onze draagarmen worden in meer dan 10.000 garages gemonteerd. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Chassis onderdelen slijten hard. Al deze onderdelen voor uw uw auto zorgen ervoor dat uw auto een stabiele wegligging heeft en dus goed stuurt.