WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen HONDA

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm controleren

Schroefdraad kan kapot gedraaid worden met demonteren. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Draagarmrubbers moeten stijf zijn. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

Draagarmen bestellen voor uw HONDA

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Solide aluminium draagarmen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Apk keuren van de auto is voor uw veiligheid. Rubbers kunnen uitdrogen.