WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen FORD

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm controleren

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD komen. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Solide aluminium draagarmen

Stabilisatoren en spoorstangen behoren tot de chassis onderdelen. Het chassis moet aan het wiel verbonden worden. Draagarmrubbers worden in de arm geperst. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Draagarmen bestellen voor uw auto

De fuseekogel heeft een conisch gedeelte. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een draagarm is een veiligheidsonderdeel van de auto.