WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen FIAT

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Solide aluminium draagarmen

Vaak denkt men dan aan kromme remschijven, terwijl het probleem uit de draagarmrubbers of te veel speling van een fuseekogel komt Een defecte draagarm of fuseekogel kan er tevens voor zorgen dat u een licht trillend stuur krijgt tijdens het remmen. Trillende remschijven kunnen als oorzaak een defecte arm hebben. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FIAT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Achterste draagarm controleren

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Draagarmbussen krijgen vaak speling. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een stabilisatorstang zit ook aan het chassis en draagarm.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Speling op een kogel is ook een apk afkeur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.