WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen DODGE

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw DODGE

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een stabilisatorstang is goedkoop en snel gemonteerd. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Solide aluminium draagarmen

Het is over het algemeen niet zo moeilijk er is geen speciaal gereedschap voor nodig om deze te vervangen, wel wordt geadviseerd om de complete draagarm te vervangen dit omdat het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers thuis bijna niet mogelijk is zonder een pers. In Europa geproduceerd is ok. Draagarmrubbers worden in de arm geperst. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Achterste draagarm controleren

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Als alles los is gedraaid dan kan er met een hefboom de fuseekogel kant naar beneden gedrukt worden. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een stabilisatorstang zit ook aan het chassis en draagarm.