WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen DAIMLER

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw DAIMLER

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe glijbussen. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Solide aluminium draagarmen

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Achterste draagarm controleren

Een defecte draagarm of fuseekogel merkt men niet zo snel op, daar men went tijdens het rijden aan het mindere stuurgedrag van de uw auto Een draagarm moet in goede conditie verkeren, met name de draagarmrubbers en fuseekogel moeten speling vrij zijn om de auto een goede wegligging te kunnen geven. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Goede schokbrekers voorkomen slijtage aan de draagarm. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.