WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen DAIHATSU

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm controleren

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Materialen zijn vaak gietstaal of aluminium. Bij de APK-keuring van uw uw auto komt de slijtage van draagarmen en stuurdelen snel aan het licht. Het wiel moet ook schokken van het wegdek opvangen.

Draagarmen bestellen voor uw DAIHATSU

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Het chassis moet aan het wiel verbonden worden.

Solide aluminium draagarmen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.