WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen DAEWOO

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw DAEWOO

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Vul uw kenteken in op de website en de juiste onderdelen worden direct getoond. De fuseekogel heeft een conisch gedeelte. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Solide aluminium draagarmen

Om rekening te houden met zo min mogelijk slijtage van de draagarm is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden, niet te hard over drempels rijden grote hobbels en/of diepe kuilen vermijden. Chassis onderdelen slijten hard. De complete arm vervangen is vaak goedkoper. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Achterste draagarm controleren

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Keurmerken zijn afgegeven aan Europesche fabrikanten. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben. Fabrikanten zijn FEBI TRW LENFORDER ABS.