WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen DACIA

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Solide aluminium draagarmen

Schroefdraad kan kapot gedraaid worden met demonteren. De bevestigingsbouten kunnen ook slijten. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Achterste draagarm controleren

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DACIA komen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Dit geld hetzelfde voor de productgroep stuurdelen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Fabrikanten zijn FEBI TRW LENFORDER ABS. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Onze draagarmen worden in meer dan 10.000 garages gemonteerd. Keurmerken zijn afgegeven aan Europesche fabrikanten.