WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen CHRYSLER

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm controleren

ABS is een A-merk voor auto onderdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHRYSLER komen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Solide aluminium draagarmen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Kosten voor montage zijn meestal ronde de 60 euro per kant. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.