WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen CHEVROLET

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm controleren

Reactiearm kan ook wieldraagarm heten. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET komen. Slijtage aan fuseekogel en draagarmrubber zijn hevig door dit bewegen en scharnieren, ook het weer speelt hier een rol in denk aan vorst en pekel deze tasten de rubbers aan. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het wegdek is bepalend voor de slijtage.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Trillende remschijven kunnen als oorzaak een defecte arm hebben. Een auto die naar links of rechts trekt wordt afgekeurd bij de apk keur. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een reactiearm demonteren is eenvoudig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Solide aluminium draagarmen

Hoe bestel ik dan de juiste ? Wij controleren altijd via uw chassisnummer. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Altijd de juiste voor uw auto via kenteken invoer.