WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen BMW

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Solide aluminium draagarmen

Een stabilisatorstang zit ook aan het chassis en draagarm. Afgebroken reactiearmen komen zelden voor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Achterste draagarm controleren

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Montage kunt u zelf doen ,of bij een garagebedrijf. De complete arm vervangen is vaak goedkoper. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het wiel is door de reactiearm verbonden met het chassis. Stuurdelen zijn ook stuurkogels een axiaalkogels. De achteras van de auto heeft ook draagarmen. De draagarm monteren op een auto.