WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen AUDI

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Solide aluminium draagarmen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Draai nu de rest van de moeren los (draagarmrubber) nu kan de draagarm eronder vandaan. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Stabilisatoren en spoorstangen behoren tot de chassis onderdelen.

Draagarmen bestellen voor uw AUDI

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Achterste draagarm controleren

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Een reactiearm demonteren is eenvoudig. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.