WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm controleren

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Onze draagarmen worden in meer dan 10.000 garages gemonteerd. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Solide aluminium draagarmen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!