WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren SUBARU

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vervuilde ABS sensoren op uw SUBARU

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

ABS sensor kopen voor uw auto

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Gietijzer komt minder veel voor als component.