WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren SMART

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

ABS-sensoren in het wiellager

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Vervuilde ABS sensoren op uw SMART

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

ABS sensor kopen voor uw auto

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.