WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren SEAT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

ABS sensor kopen voor uw SEAT

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.