WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren ROVER

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

ABS-sensoren in het wiellager

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ROVER, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

ABS sensor kopen voor uw auto

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.