WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren RENAULT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

ABS sensor kopen voor uw auto

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Zimmermann, Bendix, TRW, Bosch, Lucas, ABS en Rofren Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.