WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren PORSCHE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vervuilde ABS sensoren op uw PORSCHE

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.

ABS sensor kopen voor uw auto

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensoren in het wiellager

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Je kunt bij ons betalen via {LIST}