WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren OPEL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

ABS sensor kopen voor uw auto

Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

ABS-sensoren in het wiellager

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.