WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren MITSUBISHI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

ABS-sensoren in het wiellager

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

Vervuilde ABS sensoren op uw MITSUBISHI

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

ABS sensor kopen voor uw auto

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.