WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren MAZDA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vervuilde ABS sensoren op uw MAZDA

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS sensor kopen voor uw auto

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

ABS-sensoren in het wiellager

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.