WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren LAND ROVER

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

ABS sensor kopen voor uw LAND ROVER

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.