WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren LADA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

ABS sensor kopen voor uw LADA

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

ABS-sensoren in het wiellager

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.