WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren KIA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vervuilde ABS sensoren op uw KIA

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.

ABS sensor kopen voor uw auto

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

ABS-sensoren in het wiellager

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.