WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren IVECO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

ABS sensor kopen voor uw IVECO

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.