WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren ISUZU

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

ABS sensor kopen voor uw ISUZU

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.