WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

ABS sensoren HONDA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren via kenteken

Vind passende abs sensoren via je kenteken


Vind passende onderdelen via merk, model & type
Kies je HONDA model

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS sensor kopen voor uw HONDA

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ RemschoenenLEXUS HandremkabelsSUZUKI Remblokken. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Op werkdagen voor 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen