WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren FORD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

ABS sensor kopen voor uw FORD

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.