WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren FIAT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

ABS sensor kopen voor uw FIAT

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensoren in het wiellager

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.