WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren DACIA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

ABS sensor kopen voor uw DACIA

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe pistons, nieuwe veren en nieuwe rubberdelen. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensoren in het wiellager

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.