WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren CHEVROLET

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.