WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren AUDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS sensor kopen voor uw auto

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.