100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC70 II 2.4 D / D4 AWD 163
Bouwjaar 08.2007 - 04.2016

Wielnaven VOLVO XC70 II 2.4 D / D4 AWD

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Wielnaaf voor uw VOLVO XC70 II 2.4 D / D4 AWD bestellen

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO XC70 II, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.