100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V70 II 2.4 D 131
Bouwjaar 07.2001 - 08.2007

Wielnaven VOLVO V70 II 2.4 D

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Wielnaaf voor uw VOLVO V70 II 2.4 D bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO V70 II past. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Bij montage altijd op de buitenste ring persen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.