100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI LIANA Hatchback 1.6 4WD 107
Bouwjaar 01.2005 - 12.2007

Wielnaven SUZUKI LIANA Hatchback 1.6 4WD

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Wielnaaf voor uw SUZUKI LIANA Hatchback 1.6 4WD bestellen

Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI LIANA Hatchback past. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI WielnavenDAIHATSU SpoorstangPORSCHE Remblokken.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.