WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven SMART ROADSTER

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04-2003 tot heden
60
82
Cabriolet
04-2003 tot heden
45
61
Cabriolet
12-2003 tot heden
74
101
Cabriolet

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Wij controleren altijd bij de SMART ROADSTER dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen.

Wielnaaf voor uw SMART bestellen

Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Voorwielnaaf zelf demonteren

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Bendix en Brembo Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.