100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA OCTAVIA III 1.4 TSI 140
Bouwjaar 11.2012 -

Wielnaven SKODA OCTAVIA III 1.4 TSI

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Voorwielnaaf zelf demonteren

Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Demonteren is geen lastige klus. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Wiellagers worden vaak per as vervangen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SKODA OCTAVIA III 1.4 TSI. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Elke SKODA OCTAVIA III heeft een eigen VIN-nummer.

Wielnaaf voor uw SKODA bestellen

Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN RemcilindersDAIHATSU RemblokkenLADA Stuurkogels.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.