100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT SPORT SPIDER 2.0 147PK
Bouwjaar 12-1995 - 08-1996

Wielnaven RENAULT SPORT SPIDER 2.0

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voorzijde

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT SPORT SPIDER 2.0. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Pers wiellagers moeten geperst worden.

Wielnaaf voor uw RENAULT SPORT SPIDER bestellen

Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Voorwielnaaf zelf demonteren

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637