100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT SPORT SPIDER 2.0 16V 150PK
Bouwjaar 03-1995 - 10-1999

Wielnaven RENAULT SPORT SPIDER 2.0 16V

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voorzijde
Asmoer, aandrijfas / cardanas

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Wij controleren altijd bij de RENAULT SPORT SPIDER 2.0 16V dealer of de onderdelen passen op uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUAR RemcilindersBUICK ABS sensorenAUDI Stuurkogels. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Wielnaaf voor uw RENAULT SPORT SPIDER bestellen

Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Een wiellager mag je niet horen. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.